Σελίδες

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Βραβειάκι ? WHO ME?

ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ, ΣΑΣ ΛΕΩ....


Σήμερα η μουντή και απίστευτα βροχερή μέρα, μου επιφύλασσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Η Μάχη (talibanoula ) μου παρέδωσε ένα βραβείο. Το δέυτερο παρακαλώ (αμ, πώς).

Created by blogolicious Editoriolista for this post.

 Παρένθεση : Στο σημείο αυτό να αναφέρω πώς το α' βραβειάκι, μου ήρθε πριν καιρό,από την πολύ φίλη Δήμητρα ( For my Friends) και συνηδειτοποιώ πώς τότε (όντας αρκετά αρχάρια) δεν το αποδέχτηκα όπως έπρεπε (ούτε και το παρέδωσα κάπου με τη σειρά μου). Συγμώμη αγαπημένη φίλη (και σωστά θα μου πεις "δεν ήξερες, δεν ρώταγες?" ). Το παραδέχτηκα όμως και ζητάω δημόσια αυτή τη φορά συγνώμη για τότε (ούφ, να κλείσει και αυτό το θέμα γιατί το είχα τύψεις με τη Δήμητρα).

Λοιπόν η φίλη Μάχη, μου βάζει τα δύσκολα και πρέπει να σκεφτώ 11 λόγους ώστε να καταλάβετε πώς ο πιανίστας (δηλαδή εγώ) ...he is doing the best he (I) can! και είμαι και με ψιλολουμπάγκο τέζα εδώ και 3 μέρες (ω ναι!).

Το βραβειάκι μου παρεπιμτόντως θα τα παραλάβω με τυμπανοκρουσίες και θα ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο , όχι μόνο τη Μάχη αλλά και τις υπόλοιπες κοπέλες που ανταποκρίνονται σε αυτό που αντιπροσωπεύει τούτο το blog. A! και θα το κορνιζόσω (έτσι , για να κάνω και τη δική μου "Ελληνίδα -μάνα ", περήφανη και ας μην είμαι πρώτη σολίστ στη Λυρική).

Created by blogolicious Editoriolista for this post.
Ξεκινώ.....

  1. Προτιμώ τις πράξεις από τα λόγια.  Δεν αντέχω τα πολλά-πολλά γενικώς (εξού και όπως ανέφερα ότι δεν μπορώ και πάσης φύσεως μικροαντικείμενα στο σπίτι αλλά λίγα πράγματα και καλά). Προτιμώ λίγες, "ντόμπρες" κουβέντες και καλές.  Dobre ? (Polish word dobre means good ).
  2. Μου πήρε πολύ κόπο και χρόνο να αναθεωρήσω πράγματα και καταστάσεις, να γκρεμίσω μια λανθασμένη εικόνα μου, να κλάψω, να θυμώσω, να κακιώσω μα τελικά να πιστέψω πιο πολύ σε μένα και τη διαίσθηση μου και να ανακτείσω τη δημιουργικότητα μου.
  3. Μου αρέσει να γελάω και εκτιμώ την αίσθηση του "χιούμορ" σε ορισμένους ανθρώπους. Δεν αντέχω την κατήφεια και τον πεσιμισμό.
  4. Είμαι τρελά γλυκατζού !
  5. Από μικρή έχω ένα έντονο αίσθημα "ευθύνης" που προσπαθώ να αποβάλω και να γίνω πιο χαλαρή (εντάξει δεν έγινε και τίποτα να αργήσω 5-10' λεπτά στο ραντεβού, αφού για να καταλάβετε και στο γάμο μου ακριβώς έφτασα! είπα γιατί να περιμένουν τσάμπα τόσοι άνθρωποι ?).
  6. Είμαι αρκετά "κλειστή" και θα ανοιχτώ μόνο εκεί που θέλω και όσο θέλω. Βάζω φράχτες (κακό, ε?) και περνάω ατέλειωτες ώρες "συζητήσεων" με τον......εαυτό μου και όσο "ωριμάζω" καταλαβαίνω καλύτερα και αναλύω πιο εύκολα τα βιώματα μου και γιατί λειτουργώ με τον α' ή β' τρόπο. Αυτό όμως κάποιες φορές πονάει.
  7. Μου αρέσει (όπως είχε πολύ σωστά πει κάποτε μια φίλη) μια "easygoing" προσέγγιση των πραγμάτων. Μου αρέσει να απολαμβάνω μικρές χαρές όπως ένα ποτήρι καλό κρασί, καλή μουσική, καλή παρέα, μια εκδρομή, μια βόλτα στη θάλασσα. Θέλω και προσπαθώ να έχω "ποιότητα" στις σχέσεις μου, στην καθημερινότητα μου και να μένω πιστή στα θέλω και στα πιστεύω μου.
  8. Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τη διαφορετικότητα στον τρόπο σκέψης και δράσης κάποιων ανθρώπων αλλά μιας και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, οφείλω να συμφιλιωθώ και να επιλέγω ανθρώπους γύρω μου που πραγματικά νοιάζονται για μένα και εγώ για αυτούς.
  9. Μου αρέσει πολύ να διαβάζω βιβλία και να εξελίσσομαι μέσα από το blog. Μου αρέσει πολύ το pilates (αλλά μιας και λεφτά γιοκ) αρκούμε σε κάτι απίστευτα παιχνίδια dance στο Wii που ο πολυμήχανος σύζηγος βρίσκει και μου ανανεώνει συχνά.
  10. Νιώθω πολύ τυχερή για όσα πράγματα έζησα και είδα μέχρι στιγμής , μα πιο τυχερή νιώθω γιατί στο "σύντροφο" μου βρήκα όλα όσα ζητούσα και άλλα τόσα παραπάνω και είναι εκείνος που έφερε την πλήρη ισορροποία μέσα μου και για αυτό και για αμέτρητους λόγους τον αγαπάω ΠΟΛΥ.
  11. Και για να ελαφρύνω, ΝΑΙ μου αρέσει Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ και έχω γίνει πιστή τηλεθεάτρια έδω και κάνα μήνα...(? τόσο). Είμαι έτοιμη να κράξετε, αλλά πριν σκεφτείτε μήπως και εσείς ρίχνετε κλεφτές ματιές? και όλο ρωτάτε τι γίνεται? Ναι, όταν τρώω το μεσημέρι βάζω και Μενεγάκη( το χειροτερεύω) και παρακολουθώ Άση Μπίλιου και ζώδια. Μπουχτίζω με την σοβαροφάνεια και μου αρέσει να ρίχνω που και που "το επίπεδο" και να μπορώ να εγκλιματιστώ σε όλες τις καταστάσεις για να ξεχωρίσω και να επιλέξω, τι τελικά ταιριάζει σε εμένα.
Επειδή κι όλας πιστεύω σε μια φυσική τάξη του σύμπαντος, η οποία διέπεται από συνεχή ροή και αλλαγή (α, ναι με γοητεύουν και οι ανατολίκες αντιλήψεις γενικότερα και όχι δεν είμαι Βουδίστρια) και ότι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη ζωή σου και θέλεις να νιώσεις καλύτερα, άρχισε αμέσως να δίνεις! θα παραδώσω το βραβείο σε 11 φιλικά ιστολόγια (παρακαλώ να με συγχωρέσουν αν κάποια δεν θα τα συμπεριλάβω αυτή τη φορά ).

source : Web photo.
  1. To ιστολόγιο της Έυας - Bits and  Pieces,
  2. To ιστολόγιο της Missirlou
  3. To ιστολόγιο της Georgina Kassavetes - "Προφανώς θα αδυνατίσω"
  4. To ιστολόγιο της Nίκης και της Μαργαρίτας - Mommywiki
  5. To ιστολόγιο της Aλεξάνδρας - Craftland
  6. To ιστολόγιο της Bάνας - Ημερολόγιο ενός μωρού
  7. To ιστολόγιο της Γεωργίας -4 seasons
  8. To ιστολόγιο της Xριστίνας - dear e-diary (τόπο στα νιάτα!)
  9. To ιστολόγιο της Δήμητρας -vi & di creations
  10. To ιστολόγιο της Αγγελικής - Pour Angelique
  11. To ιστολόγιο της Maya's fairy
 Nα διευκρινήσω ότι δεν έδωσα βραβείο σε όσες κοπέλες απέχτησαν πολύ πρόσφατα βραβεία από την Μάχη και τη Φωτεινή και ας ήθελα και το αξίζουν πολύ. Προτίμησα να ενισχύσω και εγώ (όπως μου είπε κάποτε και η Δήμητρα για τι σκοπιμότητα τέτοιων βραβείων) blog που αξίζει να πάρουν τα πάνω τους.

Επίσης στο Νο.10 αναμετρήθηκαν 2 κοπέλες φίλες της ιδίας κατηγορίας και μετά από κλήρο, βγήκε η Αγγελική. Την επόμενη φορά θα το πάρει η Χριστίνα γιατί είναι μια beyoutiful !

Tέλος η σειρά είναι τελείως τυχαία και δεν χωρούν παρεξηγήσεις και μούτρα στη blog-o-σφαιρα γιατί αύριο θα είναι η σειρά σου και θα πάρεις και εσύ τέτοιο βραβείο! Πίστεψε το και θα γίνει!

Αυτά τα "ολίγα" (?) και ΚΑΛΟ ΠΣΚ!

Με το κρύωμα και το λουμπάγκο έχουν πάει πίσω οι δουλείες και Απρίλιο έχουμε τα αποκαλυπτήρια! Από Δευτέρα βουρ στη δουλειά !





23 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια για το βραβειακι σου!!!! και συγχαρητηρια και στις κοπελες που το πηραν!!!!
    Φιλακια πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωω ευχαριστώ! Θα παραλάβω σύντομα και θα κάνω το χρέος μου! Καλή συνέχεια καιφιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστω πολυυυ!να εχεις ενα ομορφο και ξεκουραστο Σκ!φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα σε μια μέρα που βρέχει ότι θέλει (καρέκλες και καρεκλοπόδαρα)... μας έπεσε και εμάς εξ'ουρανού είναι bloggo-βραβείο!
    Ευχαριστούμε για την παρέα που μας κρατάς και το βραβείο που μας χάρισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια!! Σ' ευχαριστώ πολύ!! Είναι και το πρώτο μου!! Θα επανέρθω σύντομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χα χα χα. Καλέ το είχα ξεχάσει το άλλο βραβείο.
    Μπράβο φιλεναδίτσα μου. Συγχαρητήρια για το καινούριο σου λάφυρο! Να το βάλεις στο ράφι με τα χρυσαφικά:)
    Μου άρεσαν οι απαντήσεις σου, εξομολογήσεις αλλά και αστεία. Τώρα για το 11 τι να πω. Δεν θα σχολιάσω Μενεγάκη και ζώδια, αλλά Σουλεϊμάν βρε αγάπη????? Χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ευχαριστώ Γιαννούλα μου, θα επανέλθω κι εγώ δριμύτερη! Να σου πω ποιο απο τα δυο να θες να βάλω στο μπλοκ μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο έκανα νέο ποστ και έγραψα και για το βραβείο που μου χάρισες!!το στόλισα στο μπλογκ μου!!!!!πολλά γατοφιλάκια απο τον Μπέμπη =^ο^= happy weekend!!!!!! meow!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Με τιμά η επιλογή σου! Σε παροτρύνω να επισκεφθείς την προ προηγούμενη ανάρτησή μου,ΕΔΩ, όπου εξομολογούμουν τα δικά μου για χάρη του βραβείου!...
    Καλό ΣΚ! σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κοριτσακι μου σε ευχαριστω πολυ για το βραβειο!!!πολυ χαρηκα οταν το ειδα!!!θα ετοιμασω σχετικη αναρτηση!!φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντα βραβεία και πάντα ενδοσκοπήσεις... Φιλιά, Γιάννα μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα! Να που με αυτό το παιχνιδάκι μάθαμε τόσα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για εσένα και πτυχές του εαυτού σου που δεν καταλάβαμε στην πρώτη μας συνάντηση! Και μας αρέσουν αυτά που διαβάσαμε (τη Μενεγάκη και τη Μπίλιου τις βγάζω εκτός)

    :)

    Γρήγορα περαστικά εύχομαι!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απολαμβάνω τα σχόλια όλων των blog-o-φίλων που με στηρίζουν και σας ευχαριστώ πολύ!πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητήρια για το βραβειάκι Γιάννα μου!!!! :) Μου άρεσαν πολύ οι απαντήσεις σου και χάρηκα που σε γνώρισα καλύτερα μέσα από αυτη την ανάρτηση!!! Ειδικά στα 3 πρώτα, συμφωνω και επαυξανω!!!!! Φιλιά πολλά, να έχεις ένα όμορφο Σ/Κ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα Γιάννα!
    Χαίρομαι που σε γνώρισα καλύτερα, μέσα από τις απαντήσεις σου. Εγώ πάλι το μεσημέρι που γυρνώ από το σχολείο και κάθομαι να φάω, μοναχούλα τις περισσότερες μέρες, βλέπω "Ουράνιο τόξο". Τρελαίνομαι για τους διαλόγους που κάνει ο παρουσιαστής με τα παιδάκια χαχαχαααα. Για δες το μια φορά, και θα με θυμηθείς, έχουν πολύ πλάκα.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα!!!Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!!!Χαίρομαι που σε γνωρίζω καλύτερα μέσα παο τις απαντήσεις σου!!!Περαστικά σου εύχομαι με το κρύωμα και το λουμπάγκο και σύντομα να είσαι καλά!!!Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ετσι ετσι! και σουλειμαν και μενεγακη και μπιλιου
    οχι δεν παρακολουθω τιποτα απο αυτα, οχι γιατι απαξιω, αλλα γιατι δεν παρακολουθω τηλεοραση! αλλα γουσταρω τους ανθρωπους που υποστηριζουν τις επιλογες τους! ευγε!
    σε πολλα θα συμφωνησω με αυτα που γραφεις, ιδιως στην αποδομηση της εικονας που πρεπει να κανουμε οταν κατι ασχημο-δυσκολο μας χτυπαει την πορτα, αλλα και ποσο η αποδομηση αυτη μας απογυμνωνει τον πραγματικο εαυτο μας και τελικα μας κανει καλυτερους...

    επισης οσο τρελο και αν ακουστει και εγω ειμαι κλειστη με την εννοια οτι εχω παρα πολλους γνωστους αλλα ελαχιστους φιλους, μετρημενους στα δακτυλα! αλλα αυτοι ειναι φιλοι καρδιας και για μια ζωη...


    φιλια πολλα και να τολμας να ονειρευεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιάννα μου ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!! Πολύ σε πάω, το ξέρεις;; Νομίζω πως το ξέρεις! Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν ασπάζομαι και εγώ, όπως και τα ξεκάθαρα πράγματα!
    Αυτό με την συνέπεια..Είναι βάσανο βρε παιδί μου..Προσπαθώ χρόνια να το αποβάλλω γιατί κουράζω και τους άλλους με την υπερβολική αίσθηση της ευθύνης και της συνέπειας!
    Για το 7 και το 10 respect!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ευχαριστώ πολύ τις ήδη αλλά και τις νέες φίλες που με τιμούν με την παρουσία και τα σχόλια τους. Δυστυχώς η μέση καλά κρατεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημερούδια! Συγχαρητήρια για το blog σου, θα ήθελα να τα λέμε διαδικτυακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή