Σελίδες

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Hi-5 Ready to Start

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Το θέμα μέση καλά κρατεί και ο γιατρός (μετά από ακτινογραφία το Σάββατο) μου συνέστησε ξάπλα 10 μέρες (όοοχι, δεν θα με χάσετε!).
Έγω έβαλα το χεράκι μου και έκανα τη σύνθεση με τη βοήθεια web photo.

Ήδη ξεκινάω το πόστ από σήμερα Κυριακή (εντάξει θα είναι "half-frozen") μιας και...λείπει ο "σύζηγος" και αύριο επιστρατέψαμε τη Μάνα (μητέρα, μαμά αθάνατη Ελληνίδα που τρέχει μόλις το παιδί -γυναίκα , ολόκληρη γαιδούρα- κάνει γκούχ) και θα πέσει μουρμούρα και από τους δυό αν με δουν στο γραφείο μου!

Λοιπόν, στο θέμα μας εμείς....Το πιστεύετε ότι σχεδόν δυσκολεύτηκα? Γιατι? Γιατί όπως σας είπα απεχθάνομαι τα μικροαντικείμενα και το σπίτι μου στερείται αυτών. Εδώ και 15 μήνες στο σπίτι έχω ξεκαθαρίσει και την τελευταία γωνιά, ράφι , ντουλάπι και έχω ξεσκαρτάρει πάσης φύσεως ρούχα και αντικείμενα. Κοινώς δεν υπάρχει τίποτα χωρίς λόγο.

Στο παιχνίδι που μας προσκάλεσε η Γεωργία η συμμετοχή μου θα είναι η εξής:

Tο ίδιο, έβαλα το χεράκι μου και έκανα τη σύνθεση με τη βοήθεια web photo.
1
Το ζευγάρι αυτό κόσμησε την γαμήλια τούρτα μας και αυτή τη στιγμή έχει τη θέση που του αξίζει σε ένα ράφη στο σαλόνι μας, να μας θυμίζει ότι από δω και στο εξής θα είμαστε ΜΑΖΙ και στα δύκολα και στα εύκολα. Μου θυμίζει επίσης τον γάμο που έκανα έτσι ακριβώς όπως ονειρεύτηκα (απλός,λιτός, πανέμορφος) και δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως αν τον ξανα σχεδίαζα αν και μετά τον γάμο, μου άλλαξε όλη μου η ζωή (μετά από ένα μήνα με απέλυσαν).
2
Στη δεύτερη θέση τοποθετείτε αυτό το κουτάκι που έχει επίσης μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Μέσα σε αυτό υπάρχουν "αποδεικτικά" από την κοινή μας πορεία με τον Γιάννη και μας θυμίζουν πόσο καλά περνάμε μαζί.

3
Τρίτη θέση αυτό το ολίγον "κιτσ" αναμνηστικό από τη Σαντορίνη. Στο α' μας κοινό ταξίδι στο καταπληκτίκο αυτό νησί και περιμένοντας στο αεροδρόμιο μετά από μια απίστευτη καθηστέρηση και με κίνδυνο να μην εμφανιστούμε την επόμενη στη δουλειά και να τα καταλάβουν όλοι (α ναι, το κρατάγαμε "μυστικό" για πολύ καιρό από όλο το γραφείο όπου μας είδαν κάπου και διέρευσε) και μετά από κάτι που μου έιχε κάνει ο Γιάννης (δεν θυμάμαι τώρα τι) του πήρα αυτό το αναμνηστικό για να του υπενθυμίζει πόσο "γαιδούρι" μπορεί να γίνει όταν θέλει (αυτός και όλοι οι άντρες σε αυτόν τον πλανήτη). Το είχα δε δίπλα στον υπολογιστή στη δουλειά και είναι από τα λίγα πράγματα που πήρα φεύγοντας (όχι δεν υπήρξε κούτα όπως Αμερική!).
 4
Θα μου πείτε μα τα βάζα? Ναι, τα βάζα. Γιατί θα μου θυμίζουν την εποχή που γύρισα από σπουδές, βρήκα δουλειά και έστηνα το εργένικο σπίτι μου με όσο περισσότερο στυλ μπορούσα και επέτρεπαν τα οικονομικά μου. Βέβαια, αυτη η colourful Mexico αισθητική δεν ταιριάζει πια στις γήινες αποχρώσεις της "ωριμότητας" αλλά αν και σε κάποιο ράφι ψηλά εγώ ξέρω πώς τότε ξεκίναγα με πολλά όνειρα, από τα οποία κατάφερα αρκετά.
 5
5η....5η θέση....Θα βάλω την "κονκάρδα" που έφτιαξα για την α' blog-o-συνάντηση που βούιξε η γειτονιά και το έμαθαν και οι πέτρες! (αλήθεια την επόμενη θα κάνω ειδικό αφιέρωμα για αυτό κοιτάξτε να έχετε όλοι την κονκάρδα σας! ). Αυτό γιατί πλέον έχω και ταυτότητα! Ανήκει σε μια νέα "εποχή" που σιγά -σιγά με οδηγεί κάπου αλλού και με ανασυγκροτεί και με γεμίζει!
 Αυτά .....γιατί θα κλατάρω και θα τα ακούσω που δεν λιώνω στο κρεββάτι μου!

Φιλιά! 

27 σχόλια:

  1. Νομίζω αξίζει βραβείο η κονκάρδα υπερπαραγωγή σου!!!
    Το ζευγαράκι το θυμάμαι από την τούρτα. χε χε χε
    Καλόοοοοο το γαϊδουράκι αναμνηστικό!!! Να το έχω υπόψιν:)
    Μπράβο σου που με τη μέση χάλια έκανες και ανάρτηση! Φιλάκια baby μου και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή εβδομάδα και γρήγορα περαστικά!! Δυσκολεύτηκες δυσκολεύτηκες αλλά μια χαρά αντικείμενα διάλεξες με πολύ μεγάλη σημασία για εσένα!!
    Σου εύχομαι να ξεπερνάς γρήγορα όλες τις δυσκολίες και τις αδικίες και να προχωράς δυνατή! Είσαι οπαδός του μινιμαλισμού;; Προς τα εκεί τείνω..Με κούρασαν τα άχρηστα αντικείμενα!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα σαι καλά Κατερίνα μου! Χμ, μάλλον ναι είμαι οπαδός του less is more! Ευχαριστώ ανυπομονώ να γίνω καλά. Καλή εβδομάδα και εσύ

      Διαγραφή
  3. Περαστικά κορίτσι μου! Και εγώ έχω ένα άλμπουμ αναμνήσεων που αγαπώ αλλά το έχω στην βιβλιοθήκη!! Βέβαια η κονκάρδα σου είναι υπερπαραγωγή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιάννα μου με συγκίνησες με το 1 και το 2. Το οτι δεν έχεις πολλά αντικείμενα στο σπίτι δίνει περισσότερη αξία στα συγκεκριμένα αντικείμενα.Φιλιά πολλά και περαστικά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ, αφού μας έβαλες όλες στο τριπάκι να παίξουμε να σε συγκινήσουμε κι εμείς λιγάκι. Ευχαριστώ !

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ beauty follower. Ανυπομονώ να γίνω καλά και θα αλωνίσω όλη την Αθήνα!

      Διαγραφή
  6. Περαστικά κοριτσάκι!! Γρήγορη αναρρώση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ψηφίζω κονκάρδα!!! Τα 2 πρώτα είναι προσωπικά, τρυφερά, σημαίνουν κάτι...όλοι έχουμε αντικείμενα που μας θυμίζουν ιδιαίτερες στιγμές.
    Περαστικά με την μέση. Λες να με κόλλησες? Εδώ και 2ωρο δεν μπορώ να σταθώ...ελπίζω να μην εξελιχθεί...
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΜΕΣΗ! Μόνο όποιος έχει πάθει λουμπάγκο μπορεί να με καταλάβει! Ευχομαι να μην είναι τίποτα! και την πληρώσω άδικα κι όλας....

      Διαγραφή
  8. Περαστικουλια και ναι υποσχομαι να έχω κονκαρδα την αλλη φορα. αν και με τοσες φωτογραφιες που κυκλοφορησαν δεν νομιζω να μην μας αναγνωριζουν πια!Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως η κονκάρδα θα είναι must! Και εγώ ενημέρωσα πως θα αφιερώσω ανάρτηση. Ευχαριστώ πολύ! Φιλιά

      Διαγραφή
  9. Μου αρέσει που μας δείχνεις πραγματα με αναμνησεις. Δένομαι και εγώ με αντικείμενα και ορισμένα όσο χάλια και να είναι δεν μπορώ να τα αποχωριστώ.

    Φιλιά και περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την!Είμαι αρκετά συναισθηματική και επειδή μου τη δίνει προσπαθώ να μην δένομαι με αντικείμενα και για αυτό στο σπίτι υπάρχουν πολύ λίγα (ουου παλιά να δεις τι γινόντανε) Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  10. περαστικα σου για την μεση!!πολυ ομορφα τα αντικειμενα σου γιατι ειναι γεμτα αναμνησεις!φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννα μου, εύχομαι γρήγορα περαστικά!
    Τι να πρωτοσχολιάσω...
    Η ιδέα του κουτιού που το γεμίζετε αναμνήσεις με τον Γιάννη, μου άρεσε πολύ!
    Μα να έχεις τον γαϊδαράκο δίπλα στον Η/Υ στη δουλειά!!! Για να σου θυμίζει κάθε μέρα πόσο γάϊδαρος μπορεί να γίνει ο αντρούλης σου;;; Χάθηκε μία photo του; (Α, ξέχασα! Ήταν μυστικό)
    Τα βαζάκια σου πολύ μου άρεσαν. Έχουν όντως μεξικάνικο ύφος!
    Αυτή η κονκάρδα σου, όλα τα λεφτά! Χαίρομαι που σηματοδοτεί για εσένα το ξεκίνημα μίας νέας εποχής. Εύχομαι τα καλύτερα!

    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίες οι επιλογές σου, Γιάννα, πολύ τρυφερές...
    Καλή συνέχεια και στις υπόλοιπες εβδομάδες... Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα σαι καλά Μαrron μου! Είναι σημαντική η ανταπόκριση από ανθρώπους που σέβομαι!

      Διαγραφή
  13. Είναι ωραίο πράγμα να ψαχουλεύεις τις αναμνήσεις σου, δεν είναι;
    Τέλεια η κονκάρδα! Νομίζω ότι με τόση Blog σουλάτσα που έκανε το post για την συνάντηση, την επόμενη φορά, θα χρειαστεί να κλειστεί καφετέρια ολόκληρη, γιατί όλοι θέλουν να έρθουν! Εμείς πάντως αν ξαναγίνει, παρόλο που είμαστε ψαράκια ακόμα, ανυπομονούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τες! Εννοείται πώς θα πρέπει να έρθετε! Ψαράκια ξε ψαράκια πήρατε και βραβειάκι για αυτό μην μαστάτε λέξη!

      Διαγραφή
  14. Τελικά αυτό το hi-5 φοβερό. Σαν να σας γνωρίζω όλες και λίγο περισσότερο! Κονκάρδα σούπερ! Νομίζω ότι μαζί με την βέρα είχατε τις καλύτερες! Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή