Σελίδες

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ο Μαγικός Κόσμος των Επιχειρήσεων

Στο Ντιβάνι για ....

 

                                                                                                                     Ευχαριστίες

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου όλους αυτούς που με ωρίμασαν και με ενέπνευσαν, ώστε μέσα σε αυτό το διάστημα να νιώσω την ανάγκη να δημιουργήσω αυτό το blog και να ετοιμάσω κάτι δικό μου.

πηγή : internet.
Ευχαριστώ όλους αυτούς τους καλοπροαίρετους μέντορες, προισταμένους, συνεργάτες, συναδέλφους που με το ενδιαφέρον τους, τις συμβουλές τους, τη σωστή και μεθοδική εποπτεία τους, την πείρα τους προσπάθησαν να με ψήσουν για την επαγγελματική ζωή και να με ετοιμάσουν σωστά, για να μπορώ να κάνω κι εγώ αργότερα τα δικά μου σταθερά βήματα.
Τους ευγνωμονώ που μου έδειξαν ποιός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθώ.

Ευχαριστώ επίσης όλους αυτούς τους κακοπροαίρετους κομπλεξικούς προισταμένους, συνεργάτες, συναδέλφους που με την κακία τους, τις παγίδες τους, την ύπουλη και μεθοδική ρουφιανιά τους, την αχαριστία τους και το πισώπλατο μαχαίρωμα τους πολλές φορές προσπάθησαν να με "κρατήσουν πίσω" για να "βγουν αυτοί μπροστά" και να με αναγκάσουν να τα παρατήσω και να αποδεχτώ τη "δίκαιη" ήττα μου.
Τους ευγνωμονώ που μου έδειξαν ποιός είναι ο δρόμος που δεν πρέπει να ακολουθώ.

Να είναι σίγουροι ότι όλες αυτές οι εμπειρίες, μέσα στο μυαλό και την ψυχή μου, έχουν πιάσει τόπο...

Σε όλους αυτούς θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ....
πηγή : internet.
Οι ευχαριστίες είναι του Γ.Παπαπαναγιώτου και θα τις βρείτε στο βιβλίο "Είσαι για ένα meeting ? " (Οδηγός επιβίωσης και καρίερας στις ιδιωτικές εταιρίες), με εκφράζουν όμως σε τέτοιο σημείο που δεν θέλω να προσθέσω ή να αφαιρέσω το παραμικρό (η μόνη προσαρμογή έγινε για ευνόητους λόγους στην α' παράγραφο).

Καλό 3μερο!
Γιάννα


19 σχόλια:

  1. πολυ ομορφο το νεο look του blog σου!!!!στον δρομο ας για την επιτυχια χρειαζονται και οι καλοπροαιρετοι αλλα και οι κακοπροαιρετοι,εμεις απλα πρεπει να μαθουμε να ξεχωριζουμε και να κραταμε αυτα που θα μας πανε μπροστα!!!φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Αυτός ο δρόμος δεν είναι μόνο μακρύς, έχει και πολλά εμπόδια ! Που θα πάει..θα γίνει!

      Διαγραφή
  2. Καλό σου 3ήμερο και καλή σου νέα αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς μου αρέσουν οι χειροποίητές σου ετικέτες! Γεια στα χεράκια σου, Γιάννα μου! (Να χαίρεσαι τη νέα εμφάνιση του ιστολογίου) Καλό τριήμερο να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαρώ μου! Με τιμάνε τα καλά σου σχόλια (ευχαριστώ όλους όσους μπαίνετε στη διαδικασία αυτή). Καλή Σαρακοστή!

      Διαγραφή
  4. Να δεις πως το λένε οι Βουδιστές
    οτι ο μεγλυτερος εχθρος ειναι ιερός φίλος
    γιατι σε κανει πιο δυνατο ανθρωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! εσύ όλο με πιάνεις...έτσι λένε οι Βουδιστές (μα πόσο θα ήθελα να παρακολουθήσω όλα όσα λένε και να ποφορτιστώ από χιλιάδες πράγματα που θέλω και δεν μπορώ).Σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    2. Νομιζω οτι πολυ θα σου αρεσει ο βουδισμος και αυτουνού εσύ :)

      Διαγραφή
  5. Οι αλλαγές σου ειναι φανταστικές!!! Ότι ακριβώς χρειαζόσουν για να απογειώσεις το σπιτάκι σου ενόψει και του λανσαρίσματος της συλλογής σου!!!
    Ευχαριστούμε πραγματικά όλους αυτούς που σε σαμποτάρισαν γιατί τώρα δεν θα είχες αυτό το blog ούτε την lovelution στα σκαριά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγκρίνω το new look! Πολύ καλό. Και όσον αφορά τα υπόλοιπα, έχουμε πει, ότι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι δείχνει να είναι (αν και δεν ξέρω ποιός θα διάλεγε συνειδητά να τα περάσει όλα αυτά). Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. καλή Σαρακοστή! πολύ όμορφες αλλαγές διακρίνω!! καλή αρχή σου εύχομαι.. όλα για κάποιο λόγο γίνονται στη ζωή.. πολλά θα συναντήσουμε ακόμα!!! ας κρατάμε τα θετικά!! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα θετικά βεβαίως να κρατάμε (αλλά καμιά φορά και τα αρνητικά κάθονται σε μια γωνίτσα και αν δεν τα χεις αποδεχτεί, βρυκολακιάζουν). Σε φιλώ και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή στο πανέμορφο νησί!

      Διαγραφή
  8. Όμορφες ανακαινίσεις βλέπω Γιάννα μου! Αποπνέουν μία διάθεση για δημιουργία που πολύ σου ταιριάζει. Μπράβο κοριτσάκι. Πολύ χαίρομαι που πήρες τα πάνω σου!

    Όσο για τον κο Παπαπαναγιώτου, μια χαρά τα γράφει στο βιβλίο του.

    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ασπασία! Ααααχ, η ζωή και οι τρικλοποδιές μου δώσαν όλα αυτά τα μαθήματα (ζωής) και προχωρώ (με κόστος αλλά με πάθος!!!!!!). Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  9. Το παράδειγμα προς μίμηση και το προς αποφυγήν είναι και τα δυο εξίσου σημαντικά, και το έχω συνειδητοποιήσει εμπειρικά περισσότερο, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι.. πολλές φορές μάλιστα το προς αποφυγήν είναι και ισχυρότερο!

    Φιλιά Γιάννα, καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, έτσι...μας ποιός δεν έχει φάει τα μούτρα του από "καλοπροαίρετους" ? Τα παραδείγματα προς μίμηση είναι δυστυχώς απειροελάχιστα. Καλημέρα στη γη της επαγγελίας ! (ελπίζω να είναι). Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή