Σελίδες

Bravo!

4ο ΒΡΑΒΕΙΟ!  (16.03.2013)

 Από τη Βάνα (Ημερολόγιο ενός μωρού)

 Βραβεία!!!

Είμαι στην ευχάριστη θέση να παραλάβω όχι ένα αλλά δύο βραβεία από την γλυκιά Μαριαντίνα από την Ελβετία και το blogακι της http://mommyinhappiness.blogspot.gr/ . Όταν θα έρθω στα μέρη σου μπορείς να μου τα δώσεις και από κοντά!!! Και μιας και δεν κυκλοφορούν και πολύ μπορώ να τα δώσω και εγώ κάπου!!!
Βραβείο 1ο 
Μουσικοβραβείο!!!

Που με την σειρά μου το δίνω σε 5 blog με λιγότερο από 200 followers

5) http://blogoliciouseditoriolista.blogspot.gr/

 

 

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ!  (12.03.2013)

 

BE YOUR best SELF

"βΡΑΒεία τριγύρω πολλά, παρά πολλά, αλλά ποτέ, ποτέ δεν είναι αρκετά.....είναι το σήμερα, το αύριο και το χτες......μες στη ζωή σου!"
by blogolicious Editoriolista.

Η διασκευή είναι δική μου από γνωστό ραπ Ελληνικό συγκρότημα που θα αποκαλυφθεί στο τέλος (ΜΗΝ ΚΛΕΨΕΙΣ και πας κατευθείαν κάτω! ΜΗ!).

Ο λόγος σήμερα? Ο λόγος περί βραβείου.

Ο λόγος δεν είναι τόσο το βραβείο (βραβεία πάνε κι έρχονται γενικώς) όσο ο αποστολέας. Και αποστολέας είναι η αγαπητή μας Μαριαντίνα, από το Mommyinhapiness, η οποία ζει την χαρά της ζωής της με την κόρη της (αν δεν είναι αυτό ευτυχία,τότε τι είναι?).....μόνο που είναι λίγο μακρυά.....στην Ελβετία ας πούμε.

Για να τα παραλάβω (σιγά μην το αφήσω) θα πρέπει να απαντήσω σε 4 (mini) ερωτήσεις και να το παραδώσω.
by blogolicious Editoriolista.


Ερώτηση Νο.1

Ποια blogs επισκέπτεσαι συχνά;

Απ. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας. Ανάλογα με τη διάθεση. Επειδή τον τελευταίο καιρό γνωρίζω, κάπως περισσότερο, άτομα που βρίσκονται πίσω από συγκεκριμένα ιστολόγια και με την πορεία μαθαίνεις πράγματα, έχεις να μοιραστείς πράγματα μαζί τους και κάπως έτσι νομίζω πάει το θέμα. Ενδεικτικά, βρίσκονται στις επιλογές μου δεξιά. Βέβαια μου αρέσει να ανακαλύπτω και νέα ιστολόγια.


Ερώτηση Νο.2

Γιατί δημιούργησα το blog μου;

Απ.  Γιατί το blogging λειτουργεί ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ! Ήρθε η στιγμή, που είχα μαζέψει τόσα πράγματα μέσα μου, που θα έσκαγα αν δεν τα έβγαζα...δεν τα εξωτερίκευα με κάποιο τρόπο.

Ερώτηση Νο.3

Ποια είναι τα αγαπημένα σου θέματα;

Απ.  Ξεχωρίζω τη στήλη "ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ" ακριβώς γιατί εκεί θίγω θέματα που με αφορούν άμεσα και με προβληματίζουν. Έχω μάθει αρκετά πράγμτα για μένα τελευταία και έχω συμφιλιωθεί με το μέσα μου. Μου αρέσουν επίσης θέματα που έχουν να κάνουν με τις ΤΑΣΕΙΣ (της αγοράς κυρίως), με προιόντα που συμφέρει να αγοράσει κανείς, είναι δηλαδή BEST BUY, με θέματα που αφορούν νέα ΒΙΒΛΙΑ (προτάσεις). Αυτά. Απλά και καθημερινά. Η "μόδα" εννοείται πώς είναι μέσα μου και είναι δεδομένο!!!

 Ερώτηση Νο.4 (τελειώνω....)

Ποια λέξη χρησιμοποιείς πάντα στο blog;

Απ. Χμμμ....Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια συγκεκριμένη. Το "πάντα" μου είναι κάπως απόλυτο και δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Προτιμώ να έχω μια πιο χαλαρή διάθεση (και αντιμετώπιση) και να μαθαίνω ακόμη και από τα λάθη μου.

Ευχαριστώ Μαριαντίνα!

Τώρα η σκυτάλη θα πάει (στα πάτρια εδάφη λίγο-πολύ όλοι έχουν βραβευτεί)............................ σε ιστολόγια που βρίσκονται στα "ξένα". Έτσι, θα το παραδώσω :


 1. Create the Style (το έχω ξανα πει σε αυτό το blog στηρίχτηκα και ξεκίνησα το δικό μου)
 2. Οι Σκέψεις μου
 3. Mia mama sta xena
Biscoto και Captain Cook γιατί πήρατε ήδη????

Δυστυχώς, δεν γνωρίζω άλλα ιστολόγια που βρίσκονται κάπου μακρυά.....όποιος ξέρει και επιθυμεί ας το παραδώσει.

Νομίζω όμως (κατα βάση θαυμάζω) τους ανθρώπους που για τον οποιονδήποτε λόγο αναγκάστηκαν να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον (για αυτούς και τα παιδια τους) κάπου αλλού και να τους πω "Home is where your husband is" (επειδή κατά βάση οι φίλες αυτές είναι παντρεμένες με παιδιά).

Και επειδή, δεν ξεχνώ και το παιδί μέσα μου και ζήλεψα (λίγο) όταν η Χριστίνα από το dear e-diary δεν θέλησε να μοιραστεί με κανέναν το βραβείο της....να σας πω, πως αν δεν βρεθεί άλλος να το παραλάβει.....Εγώ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ!!!!!

Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε! και η διασκευή είναι βασισμένη στο τραγούδι των Goin Through - Γυναίκες (ναι, ναι το ήξερες και καλά αλλά δεν σου ερχόντανε.....εκτός και αν προ-τρεξες και το είδες από πριν).

Καλή μας μέρα,
Γιάννα


 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ!  (22.02.2013)

Βραβειάκι ? WHO ME?

ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ, ΣΑΣ ΛΕΩ....

Σήμερα η μουντή και απίστευτα βροχερή μέρα, μου επιφύλασσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Η Μάχη (talibanoula ) μου παρέδωσε ένα βραβείο. Το δέυτερο παρακαλώ (αμ, πώς).

Created by blogolicious Editoriolista for this post.
 Παρένθεση : Στο σημείο αυτό να αναφέρω πώς το α' βραβειάκι, μου ήρθε πριν καιρό,από την πολύ φίλη Δήμητρα ( For my Friends) και συνηδειτοποιώ πώς τότε (όντας αρκετά αρχάρια) δεν το αποδέχτηκα όπως έπρεπε (ούτε και το παρέδωσα κάπου με τη σειρά μου). Συγμώμη αγαπημένη φίλη (και σωστά θα μου πεις "δεν ήξερες, δεν ρώταγες?" ). Το παραδέχτηκα όμως και ζητάω δημόσια αυτή τη φορά συγνώμη για τότε (ούφ, να κλείσει και αυτό το θέμα γιατί το είχα τύψεις με τη Δήμητρα).
Λοιπόν η φίλη Μάχη, μου βάζει τα δύσκολα και πρέπει να σκεφτώ 11 λόγους ώστε να καταλάβετε πώς ο πιανίστας (δηλαδή εγώ) ...he is doing the best he (I) can! και είμαι και με ψιλολουμπάγκο τέζα εδώ και 3 μέρες (ω ναι!).
Το βραβειάκι μου παρεπιμτόντως θα τα παραλάβω με τυμπανοκρουσίες και θα ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο , όχι μόνο τη Μάχη αλλά και τις υπόλοιπες κοπέλες που ανταποκρίνονται σε αυτό που αντιπροσωπεύει τούτο το blog. A! και θα το κορνιζόσω (έτσι , για να κάνω και τη δική μου "Ελληνίδα -μάνα ", περήφανη και ας μην είμαι πρώτη σολίστ στη Λυρική).
Created by blogolicious Editoriolista for this post.
Ξεκινώ.....
 1. Προτιμώ τις πράξεις από τα λόγια.  Δεν αντέχω τα πολλά-πολλά γενικώς (εξού και όπως ανέφερα ότι δεν μπορώ και πάσης φύσεως μικροαντικείμενα στο σπίτι αλλά λίγα πράγματα και καλά). Προτιμώ λίγες, "ντόμπρες" κουβέντες και καλές.  Dobre ? (Polish word dobre means good ).
 2. Μου πήρε πολύ κόπο και χρόνο να αναθεωρήσω πράγματα και καταστάσεις, να γκρεμίσω μια λανθασμένη εικόνα μου, να κλάψω, να θυμώσω, να κακιώσω μα τελικά να πιστέψω πιο πολύ σε μένα και τη διαίσθηση μου και να ανακτείσω τη δημιουργικότητα μου.
 3. Μου αρέσει να γελάω και εκτιμώ την αίσθηση του "χιούμορ" σε ορισμένους ανθρώπους. Δεν αντέχω την κατήφεια και τον πεσιμισμό.
 4. Είμαι τρελά γλυκατζού !
 5. Από μικρή έχω ένα έντονο αίσθημα "ευθύνης" που προσπαθώ να αποβάλω και να γίνω πιο χαλαρή (εντάξει δεν έγινε και τίποτα να αργήσω 5-10' λεπτά στο ραντεβού, αφού για να καταλάβετε και στο γάμο μου ακριβώς έφτασα! είπα γιατί να περιμένουν τσάμπα τόσοι άνθρωποι ?).
 6. Είμαι αρκετά "κλειστή" και θα ανοιχτώ μόνο εκεί που θέλω και όσο θέλω. Βάζω φράχτες (κακό, ε?) και περνάω ατέλειωτες ώρες "συζητήσεων" με τον......εαυτό μου και όσο "ωριμάζω" καταλαβαίνω καλύτερα και αναλύω πιο εύκολα τα βιώματα μου και γιατί λειτουργώ με τον α' ή β' τρόπο. Αυτό όμως κάποιες φορές πονάει.
 7. Μου αρέσει (όπως είχε πολύ σωστά πει κάποτε μια φίλη) μια "easygoing" προσέγγιση των πραγμάτων. Μου αρέσει να απολαμβάνω μικρές χαρές όπως ένα ποτήρι καλό κρασί, καλή μουσική, καλή παρέα, μια εκδρομή, μια βόλτα στη θάλασσα. Θέλω και προσπαθώ να έχω "ποιότητα" στις σχέσεις μου, στην καθημερινότητα μου και να μένω πιστή στα θέλω και στα πιστεύω μου.
 8. Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τη διαφορετικότητα στον τρόπο σκέψης και δράσης κάποιων ανθρώπων αλλά μιας και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, οφείλω να συμφιλιωθώ και να επιλέγω ανθρώπους γύρω μου που πραγματικά νοιάζονται για μένα και εγώ για αυτούς.
 9. Μου αρέσει πολύ να διαβάζω βιβλία και να εξελίσσομαι μέσα από το blog. Μου αρέσει πολύ το pilates (αλλά μιας και λεφτά γιοκ) αρκούμε σε κάτι απίστευτα παιχνίδια dance στο Wii που ο πολυμήχανος σύζηγος βρίσκει και μου ανανεώνει συχνά.
 10. Νιώθω πολύ τυχερή για όσα πράγματα έζησα και είδα μέχρι στιγμής , μα πιο τυχερή νιώθω γιατί στο "σύντροφο" μου βρήκα όλα όσα ζητούσα και άλλα τόσα παραπάνω και είναι εκείνος που έφερε την πλήρη ισορροποία μέσα μου και για αυτό και για αμέτρητους λόγους τον αγαπάω ΠΟΛΥ.
 11. Και για να ελαφρύνω, ΝΑΙ μου αρέσει Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ και έχω γίνει πιστή τηλεθεάτρια έδω και κάνα μήνα...(? τόσο). Είμαι έτοιμη να κράξετε, αλλά πριν σκεφτείτε μήπως και εσείς ρίχνετε κλεφτές ματιές? και όλο ρωτάτε τι γίνεται? Ναι, όταν τρώω το μεσημέρι βάζω και Μενεγάκη( το χειροτερεύω) και παρακολουθώ Άση Μπίλιου και ζώδια. Μπουχτίζω με την σοβαροφάνεια και μου αρέσει να ρίχνω που και που "το επίπεδο" και να μπορώ να εγκλιματιστώ σε όλες τις καταστάσεις για να ξεχωρίσω και να επιλέξω, τι τελικά ταιριάζει σε εμένα.

 

 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ!  (16.11.2012)

   

Βραβεία = ένα μεγάλο Μπράβο για την προσπάθεια, για υποστήριξη, γιατί πραγματικά αρέσει το περιεχόμενο.

Όπως και να έχει, έζησα και εγώ αυτή την εμπειρία από την καλή μου φίλη Δήμητρα .

Το βραβείο (όπως λέει και η ίδια στο blog της ) είναι υποστηρικτικό ! Όπως και να έχει το δέχομαι με χαρά και δεν το παίρνει πίσω με τιιιιίποτα!

Πιο συγκεκριμένα λέει.....

Τα βραβεία μου τα χαρίζω στα παρακάτω δύο blogo σπιτάκια που θέλω πολύ να στηρίξω γιατί είναι καινούρια και κάθε καινούρια προσπάθεια, χρειάζεται στήριξη.

Το πρώτο, πάει στην φίλη μου
Blogolicious Ediotoriolista που μαζί ξεκινήσαμε το ταξίδι αυτό, στην ουσία εκείνη με παρακίνησε.  Το blog της, ποικίλης ύλης με θέματα που ενδιαφέρουν και ομορφαίνουν την καθημερινότητα. Μόδα, διακόσμηση, ομορφιά αλλά και προσωπικές της απόψεις "στο ντιβάνι" όπως τις αποκαλεί.  Μας έχει βοηθήσει να βρούμε δώρα για επέτειο γάμου και τώρα για τα Χριστούγεννα, για καινούρια applications όπως το Polycore    Γιατί όπως μας λέει, σημασία δεν έχει να είμαστε απλά καλοί, αλλά καλύτεροι!

Αν όπως είθισται πρέπει να πω 7 πράγματα για μένα....θα διάλεγα να μοιραστώ πώς.....

 1. Είμαι συναισθηματική αρκεί να μην με πειράξεις και να μην "μουλαρώσω".
 2. Λατρεύω τον καφέ και τα γλυκά και μονίμως κάνω "διατροφή".
 3. Μου αρέσει πολύ να χαλαρώνω με ένα καλό βιβλίο.
 4. Προσπαθώ να κάνω γυμναστική και κατα καιρούς περνάω διάφορες φάσεις (Ινδικός χορός, Γιόγκα, Πιλάτες, Ποδήλατο....πρόσφατα ξεκίνησα κολυμβητήριο απλό και οικονομικό) και μου αρέσει να πειραματίζομαι.
 5.   Πειραματικά και από περιέργεια ξεκίνησα και αυτό το blog.  Όπως διαπιστώνω οι φάσεις είναι λιγό πολύ ίδιες για όλες για αυτό και υπάρχει η υποστηριξη στα πρώτα βήματα (όλες οι "παλιές" ξέρουν πως περίμεναν το μέλος με το τουφέκι! )
 6. Με τρελαίνει η στασιμότητα και ΠΑΝΤΑ θα έχω σκεφτεί κάτι να ασχοληθώ.
 7. Είμαι δοτικός χαρακτήρας αλλά για να φτάσεις σε αυτό το σημείο θα πρέπει να έχει καρατσεκαριστεί ότι αξίζεις τη φιλία μου.
 Αυτά τα ολίγα και αναμονή το επόμενο βραβείο (που θα πάει θα έρθει και αυτό).


1 σχόλιο: