Σελίδες

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Χτες στο Θησείο, πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη και ζεστή συνάντηση μεταξύ ερασιτεχνών blogger γυναικών.
Σύνθεση εικόνας by me.

Αν και σήμερα το πρωί κοιμήθηκα λίγο παραπάνω...αμέσως μόλις σηκώθηκα, έφτιαξα τον καφέ και ευθείς κατευθύνθηκα στον υπολογιστή, με πολύ όρεξη να γράψω για αυτή τη γνωριμία.

Μου έκανε εντύπωση γιατί κάποιες νέες φίλες είχαν ήδη ανταποκριθεί και με επισκέφτηκαν από νωρίς, αφήνοντας σχόλια πριν από μένα. Η Σίνα - Είμαι Παιδί πρόλαβε ήδη και πόσταρε τη δική της εκδοχή.

Ξεκίνησα να το διαβάζω αλλά σταμάτησα γιατί δεν ήθελα να επηρρεαστώ. Δεν σκέφτηκα καθόλου από χτες τι θα έγραφα σήμερα και είμαι και εγώ περίεργη.

Θα σας πω όμως ότι, πριν αρχίσω να γράφω, συνηδειτοποίησα ότι άφησα "για μετά" μια άλλη επαγγελματική υποχρέωση αρκετά σημαντική, απάντησα πρώτα στα e-mail σε φίλες που ήδη έχουμε αναπτύξει μια φιλική σχέση και ανταλλάσουμε απόψεις, περιηγηθήκα εγώ η ίδια στο blog μου απαντώντας ευχάριστα στις νέες φίλες από τη χτεσινή συνάντηση, άνοιξα παραθυράκια για να επισκεφτώ και εγώ στη συνέχεια τα blog-o-σπιτάτα τους και ένα σωρό πράγματα σας λέω που με γεμίζουν και δίνουν μια νέα διάσταση στην καθημερινότητα μου.

Η συνάντηση χτες, ήταν μικρή αλλά αρκετά ουσιαστική. Βλέπεις πώς όταν υπάρχει διάθεση, υπάρχει και η θέληση και ο τρόπος (Μάχη μας έλλειψες και το μότο είναι δικό σου αλλά από προχτες που εστίασα καλύτερα στο blog σου, το μότο σου τίνει να γίνει και δικό μου). Μέσα από κάτι τόσο απρόσωπο, γνωρίζεις ανθρώπους και ξετυλίγοντας ο καθένας τη δική του ιστορία βλέπεις, καταλαβαίνεις και ακούς ότι υπάρχουν καταστάσεις αρκετά δύκολες και επίπονες, που όμως ξεπερνιούνται. Συνηδειτοποιείς ότι η αντοχή κάποιων ανθρώπων, στηρίζει και εσένα και σε βοηθάει να ξεδιπλώσεις τη δική σου "δυνατή" πλευρά να ανταπεξέλθεις και να προσπεράσεις κάποιες προβλήματα.

Όπως είπε και η πλέον φίλη Κάλη, το ωραίο σε αυτή τη συνάντηση ήταν πώς δεν υπήρξαν "πιγαδάκια" αλλά συμμετείχαμε όλες μαζί και πέρναγαν οι ώρες, τα δευτερόλεπτα αρκετά ευχάριστα, με ποικίλα σχόλια και γέλια. Κοινό ενδιαφέρον όλων, το blogging και τα πώς και τα γιατί ξεκίνησε η κάθε μια ξεχωριστά.

Άκουσα τον εαυτό μου να λέει δυνατά και να παραδέχεται, πώς σταμάτησα να αναρωτιέμαι γιατί η φίλη (χρόνων) Δήμητρα από το For my Friends  έχει τα διπλάσια μέλη και συμφιλιώθηκα με την ιδέα πώς το blog αντικατοπρίζει μέρος του εαυτού μας και είναι η είκονα μας. Κατάλαβα πώς στην ουσία, σημασία έχει να βγάλεις αυτό που είσαι και να περνάς εσύ καλά και θα έρθουν και οι άνθρωποι που για "κάποιο" μαγικό λόγο ταυτίζονται με εσένα και περνάνε και εκείνοι καλά και ας μην σε ξέρουν. Πειστέψτε με μόλις τα παραδέχτηκα αυτά και χαλάρωσα, βρήκα νέους φίλους και το χάρηκα περισσότερο.

10/02/2013 Θησείο. Η πολύ όμορφη και ζεστή παρέα, φίλων blogger.

Στη χθεσινή πολύ όμορφη παρέα ήμασταν :
  1. H Βέρα- Owl Mommy ( φόρος και τιμή στη διοργανώτρια και μπράβο για την πρωτοβουλία)
  2. Η Μαρία- Parents land
  3. H Marron - marronblogger
  4. H Σίνα- Είμαι Παιδί
  5. Η Μαρία- Μεγαλώνω-μεγαλώνεις-μεγαλώνει
  6. Η Σοφία-Share your likes
  7. H Δήμητρα-For my Friends
  8. H Ασπασία-My Lovable Baby
  9. H Κατερίνα- Positive Thinking
  10. H Κάλη-Ανθομέλι
  11. Η Γεωργία-4Seasons
  12. Δωδέκατη ήταν η ομορφιά μου!
Αν σας ενέπνευσε αυτή η ανάρτηση, βρείτε και εσείς την δική σας παρέα. Η blog-o-γειτονιά είναι μεγάλη. Υπάρχουν τέτοιες παρέες σαν αυτή που δημιουργήσαμε χτες, και άλλες και σίγουρα υπάρχει χώρος για όλους. Δεν θα είσαι ποτέ αρεστός σε όλους αλλά σίγουρα θα βρεις ανθρώπους που θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα και θα σας αρέσουν τα ίδια πράγμτα και θα τους ξεχωρίσεις αμέσως και θα σας ενώσουν πράγματα και θα δημιουργήσετε πράγματα.

Εις αναμονή των εξελίξεων γιατί ξέχασα να σας πω το πιο σημαντικό! Η φιλία και η εμπιστοσύνη χτίζονται και για αυτό χρειάζεται χρόνος!

Να στε όλοι καλά και καλή εβδομάδα!

Φιλικά,
Γιάννα




27 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Περνάω από όλες σας σήμερα να δω πως περάσατε! Χαίρομαι που ήταν όλα τόσο όμορφα! Στην επόμενη λοιπόν συνάντηση θέλω να πιστεύω ότι θα τα πούμε απο κοντά!!Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Θα δεις τότε από όσα θα διαβάσεις ότι άξιζε που βρεθήκαμε και θα το διαπιστώσεις και η ίδια σε επόμενη συνάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννα μου χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα και πέρασα υπέροχα ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως 12 άγνωστες γυναίκες μεταξύ τους θα μπορούσαν να περάσουν τόοοσο όμορφα και να βρουν τόοοσα κοινά, εις το επανιδείν λοιπόν... τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Γεωργία και αναταποδίδω για το πόσο όμορφα περάσαμε! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ το ξερα εγω! το ξερα πως θα περναγατε τελεια και θα ζηλευα σημερα που θα τα εβλεπα αλλα ειλικρινα δεν θα ημουν καλη παρεα! επιφυλλασσομαι ομως για την επομενη φορα!

    Γιαννα μου με θεληση και επιμονη ολα γινονται, και αν ακομα καποια πραγματα δεν γινουν, θα ξερεις οτι εσυ προσπαθησες!

    ετσι τελεια να περνατε παντα κοριτσια και να καθιερωθει αυτη η συναντηση εστω και μια φορα το εξαμηνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mάχη μου , όπως σου έγραψα και το πρωί ήταν σαν να ήσουν εκεί για εμάς. Την επόμενη φορά, μην στενοχωριέσαι!

      Διαγραφή
  6. Συμφωνώ με την Μάχη (by the way, tali-mom έγραψες απουσία)! Να το καθιερώσουμε. Και όπως σου έγραψα και στο e-mail, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και εσένα και τις υπόλοιπες κοπέλες!
    Εις το επανιδείν (ελπίζω όχι σε ένα 6μηνο. Πάει πολύ μακριά...)

    Φιλιά
    Ασπασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χαρά ήταν και δική μου Ασπασία, η καθεμια τόσο δοαφορετική μα και τόσο ξεχωριστή! Να μαστε καλά να το επαναλάβουμε και να γίνουμε και πιο δημιουργικές για την επόμενη φορά!

      Διαγραφή
  7. Καλώς σε βρήκα!!! Αυτή την φωτό από που την βρήκες??? χαχαχα από εκεί που την βρήκα και εγώ φαντάζομαι. Κατερίνα μη μας μας κάνεις μήνυση για υποκλοπή!!!! Εξάλλου εκείνη μας την έστειλε ε Γιάννα?? εμείς δεν φταίμε σε κάτι!!
    Λοιπόν, ευχαριστώ για την αναφορά. Όλες εκεί. Αισιοδοξώ ότι αφού έγινε η αρχή, την επόμενη φορά να είναι ακόμα ακόμα πιο οργανωμένο, να μην έχουμε απουσίες. Μαχούλα ακούς???? Καλή συνέχεια Γιάννα μου και καλή εβδομάδα ας έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα-χα, δεν έγραψα την πηγή, ε? Σωστά! Τα πνευματικά δικαιώματα είναι της Κατερίνας μας. Με πρόλαβες στο ποστ! και οπως έγραψα , το διάβασα μετά για να μην επηρρεαστώ. Να σια καλά και εγώ χάρηκα πολύ που μας δώδηθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε και να μοιραστούμε πράγματα! Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
    2. χαχαχα μην ανησυχείτε!! Η φωτογραφία ανήκει σε όλες!! :)

      Διαγραφή
    3. έλα Γιάννα εντάξει, έχουμε έγκριση!!!

      Διαγραφή
  8. Άργησα γιατί σήμερα στο γραφείο γινόταν χαμός και δεν μπορούσα να μπω. Χάρηκα πάρα πολύ που μπόρεσα να έρθω και να σας γνωρίσω !!!! Ελπίζω να το επαναλάβουμε σύντομα για να έρθουν και οι χθεσινές απούσες. Φιλιά σε κάθε μια ξεχωριστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την! δεν πειράζει η δουλειά προηγείται! Η χαρά ξεχειλίζει από τα πατζάκια μας σήμερα! Παρομοίως ξύπνησα ευδιάθετη και γεμάτη. Να σαι καλά Μαρία μου και εδώ θα μαστε να τα λέμε!

      Διαγραφή
  9. Τελυταία και καταιδρωμένη!!! Σήμερα μια δύσκολη Δευτέρα ξεκίνησε αλλά με υπέροχες αναμνήσεις από τη χθεσινή βραδιά!!! Η ώρα πέρασε τόσο μα τόσο γρήγορα και τόσο ευχαριστα και αν δεν έκλεινε το μαγαζί και μας έδιωχναν "ευγενικά" ίσως ήμασταν ακόμα εκεί:)
    Με το blogging κάνουμε ψυχοθεραπεία και γλυτώνουμε και τα λεφτά στους ψυχολόγους! Δύσκολοι οι καιροί άλλωστε!
    Οσο για τα μέλη και τη διαφορετικότητα του κάθε blog, έχω να προσθέσω ότι...αυξήθηκαν σήμερα τα δικά σου!!!! Ουάου!!! Είδες φίλη μου? Με καλή θέληση όλα γίνονται.
    Η προσωπικότητά, οι εμπειρίες, τα ταλέντα της κάθε μίας, είναι αυτά που κάνουν το κάθε blog ξεχωριστό, αυτό είναι και το όμορφο άλλωστε!
    Φιλάκια πολλάαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλώς την και ας άργησε! Τα λεγες, τα λεγες εσύ...Φιλάκια πολλά και κάτι ήξερα που περίμενα τη χαριστική βολή στο give away της Ασπασίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννα μου χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα!!Έψαχνα το e-mail σου για να σου στείλω την φωτογραφία αυτή αλλά δεν το βρήκα,αυτό έλεγα τώρα στην Δήμητρα!! Σημασία δεν έχει το πόσα μέλη έχει ένα μπλογκ αλλά τι προσφέρει, πόσο καλή επικοινωνία έχεις μαζί τους!
    Χθες στη συνάντηση δεν ήμουν και στα καλύτερά μου ,είχα μια πολύ δύσκολη εβδομάδα αλλά χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες και θα ήθελα να πίναμε ένα καφεδάκι σύντομα να τα πούμε καλύτερα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλήσαμε με Δήμητρα και με ενημέρωσε. Βεβαίως και να τα πούμε και μη μασάς, δυσκολίες και αναποδιές πολλές! γερό στομάχι και πάμε μπροστά! Φιλιά Κατερινάκι

      Διαγραφή
  12. Τελευταία για την ώρα είμαι εγώ Δήμητρα! χιχι
    Γιάννα, ήταν και για μένα μια υπέροχη συνάντηση και μια όμορφη αρχή για επόμενες συναντήσεις! Μόλις τώρα ολοκλήρωσα κι εγώ τη σχετική ανάρτηση με τις εντυπώσεις μου :)
    Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρουν και οι κοπέλες που χθες δεν ήταν μαζί μας. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mπήκα,μπήκα και απάντησα. Αμ,πώς! Τώρα ξέρουμε και ποιος γράφει...Φιλιά

      Διαγραφή
  13. Μπράβο κορίτσια! Πάντα τέτοια! Να περνάτε καλά, ό,τι κι αν κάνετε! Ώρες ώρες ζηλεύω που δεν μένω Αθήνα...
    Όσο για την τελευταία φράση σου, δεν μπορώ να μην τη σχολιάσω... Η φιλία και η εμπιστοσύνη, όντως χτίζονται! Μα it absolutely takes two που θ' αφεθούν...!

    Φιλιά! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, φίλη Εύα! Μην στενοχωριέσαι ευκαιρία να πίασεις εσύ προς τα πάνω και να οργανώσεις κάτι, εκτός και εαν περιμένεις να αναπτυχθεί η εδώ κοινότητα και να σου ρθουμε με πουλμανάκι εκδρομή! Φιλιά και δυνατά!

      Διαγραφή
    2. Xe xe! Μάλλον το δεύτερο θα γίνει! Δεν είμαι και πολύ οργανωτική... Ντρέπομαι!
      Καλημέρα με φιλί!

      Διαγραφή
  14. Είδες τελικά που η Δήμητρα είχε δίκιο;
    Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και που θα σε ξαναδώ κάποια στιγμή..χεχε!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα η διοργανώτρια! Ναι, ναι...αλλά και εσύ το μάντεψες..αν σου πω εγώ πώς το βρήκα θα γελάσεις! Εννοείται πώς θα τα ξανα πούμε!

      Διαγραφή
  15. πολυ χαιρομαι που ειστε ολες ενθουσιασμενες απο την συναντηση σας!!!ελπιζω συντομα να γινει κ η επομενη να ερθουμε και οι υπολοιπες!!χαχα φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξάνδρα, στα είπα και στο δικό σου blog-o-σπιτο, εννοείται πώς η παρέα θα μεγαλώσει και θα περάσουμε ακόμη καλύτερα! Την επόμενη φορά ελπίζω να τα καταφέρεις και να τα πούμε και από κοντά!

      Διαγραφή