Σελίδες

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Dreams really do come true!

Σήμερα είναι Παρασκευή. Σε αντίθεση με την καθιερωμένη φωτογραφία της Παρασκευής θα αναρτήσω κάτι απλό και ουσιαστικό.

Εδώ και καιρό έχω ανακαλύψη ένα ξένο blog με καταπληκτικά illustration, από αυτά που κατευθείαν αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές σου.

Θυμήθηκα σήμερα (ναι, μου συμβαίνει να τρώω ετεροχρονισμένες φλασιές για οτιδήποτε) πώς είχα δει ένα illustration πριν καιρό, που για κάποιο λόγο το συγκράτησα.

Dreams really do come true!
("Lily and Shooting Star" - pencil sketch

Ψάχνοντας σήμερα, ο τίτλος που το συνόδευε ήταν Dreams really do come true! (δυστυχώς το blog έχει σταματήσει να ενημερώνεται και θα αρκεστούμε στο υλικό που ήδη προ-υπήρχε από το 2008).


Δεν μιλάμε για ερώτηση αλλά για σίγουρη κατάφαση ! Τα όνειρα πραγματικά πραγματοποιούνται ! Και βγαίνουν αληθινά αρκεί να τα πιστέψεις !

Δεν ξέρω εάν πρέπει να πείσω εσάς ή τον εαυτό μου.

Ξέρω στα σίγουρα πώς τα όνειρα που έχει ο καθένας μας, μας κρατούν σε εγρήγορση και μας κάνουν να προσμένουμε και να ελπίζουμε.

Και αυτή η προσμονή για "κάτι καλύτερο" και πως "τα πράγματα αλλάζουν" και "υπάρχει και η θετική πλευρά" είναι ότι χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες, αυτόν τον καιρό. Όχι μόνο γιατί πλησιάζουν οι γιορτές αλλά γιατί όλοι μας το έχουμε ανάγκη.

Αρκεί να το πιστέψεις!


5 σχόλια:

  1. Συμφωνώ! Όλοι έχουμε ανάγκη τη θετική ματιά, την αισιοδοξία..φτάνει η μιζέρια! Μα, αν δεν πιστέψουμε σε κάτι πώς θα βγει αληθινό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα φυσικά τα όνερια γίνονται πραγματικότητα αν τα πιστέψεις πραγματικά και τα κυνηγήσεις. Αν έχεις μια στάση ζωής ενεργητική και όχι παθητική. Η ζωή είναι ωραία, αλλά πρέπει να την ζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζωή χωρίς όνειρα δύσκολα υπάρχει!! Πρέπει όμως να παλεύουμε συνεχώς και να αγωνιζόμαστε για την πραγματοποίηση τους.
    Θα μπω να δω το blog για το οποίο μιλάς.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι εγώ σου δίνω την ευχή for the new year may all your beautiful dreams come true <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή