Σελίδες

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΙΔΕΑ ΜΑΖΙ! "ΓΙΝΕΤΑΙ"

Πώς μια "τάση" της εποχής μπορεί να προκαλέσει συνωστισμό.


Αλήθεια σας λέω, ουρά! (κι όμως) από κόσμο έξω από τα μαγαζί. Τα είδα και το έζησα με τα μάτια μου. Να περιμένεις την σειρά σου και να νιώθεις τυχερός που είσαι εκεί. Περίεργα πράγματα σας λέω.....
To logo.

Χτες σταματήσαμε, αργά το απόγευμα, με το Γιάννη και πήραμε τα πολυπόθητα Donuts που τόσο είχαμε λιγουρευτεί από την προηγούμενη φορά που ανακαλύψαμε το μαγαζί, πολύ κοντά στο σπίτι μας.

Μας τράβηξε την προσοχή, η ουρά που ήταν έξω! από το μαγαζί! Ναι, σας λέω.
Φώτο που βρήκα στο ίντερνετ από το μαγαζί στη Ν.Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για μια εταιρία, με γνώση σε αυτο που κάνει και με πορεία χρόνων (ούπς να, και το customer loyalty και το ερέθισμα να την εμπιστευτείς) που ανοίγει.....ακούστε....δυόμιση ώρες καθημερινά (εκτός Σαββάτου) από τις 19:00 - 21:30 ! Ναι, λέμεεεεε!

Τα Donuts κοστίζουν μόλις 0,60 λ (ε ρε τι άκουσα από τη μάνα μου, τι πάω και αγοράζω και δεν τα φτιάχνω μόνη μου) και υπάρχουν σε μαγάλη ποικιλία. Εμείς κάναμε μια επιλογή και ξεχώρισα το σοκολάτα μέσω -έξω. Γευστικότατα!
Και το μπισκότο είναι ωραίο, αλλά έχει έντονη την κανέλα.

Συμπτωματικά, θυμήθηκα ότι μου το ανέφερε και η Βίκη στο κομμωτήριο περί "λαμπρών ιδεών" και πώς ξεφυτρώνουν Νανού μαγαζιά (τρύπες) και είναι ανοιχτά 2 ώρες! Μα γίνεται? "Γίνεται".

Μα με 2,40 ευρώ μια τετραμελής οικογένεια έχει και βραδυνό επιδόρπιο (και τεράστια). Ποιόν αφήνει αδιάφορο?
Φώτο από one man.

Και όπώς αποδυκνείεται για άλλη μια φορά...Τι? Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! (κάλα θέλει και κόπο αλλά λέμε τώρα).

Το ξέρετε εσείς και έχετε δοκιμάσει?

Διατροφολόγινα που είσαιιιιιιι?????

Mμμμ πείνασα και έχει μείνει κάτι στο ψυγείο.

Βρήκα ακόμη (μην τυχόν και δεν με πιστεύεται)....http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/oneman_food/exeis-ksanadei-pote-oyres-gia-donuts.1944420.html




28 σχόλια:

  1. Ελα ρε φιλενάδα!! Δεν είναι φοβερα?! Πωπω τι μου τα θύμησες τώρα!! Αντε να περιμένω τωρα μέχρι το βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ποιός έκανε την αγγαρεία να στηθεί στην ουρά? Πλάκα, πλάκα και χτες Τσικνοπέμπτη πήγαμε στην κουνιάδα μου με πακετάκι Νανού. Φιλιά Βανούλα μου!

      Διαγραφή
  2. εγω δεν τα εχω ξανακουσει
    αλλα εχουμε πει: δεν ειμαι και του γλυκου ιδιαιτερα!
    παντως και του γλυκου να ημουν, να ξεσηκωθω απο το σπιτι μου για να παω τις συγκεκριμενες δυο ωρες να κατσω στην ουρα για ντονατς....σορρυ υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...
    και αν δηλαδη δεν φτασουν τα ντονατς ή έχει περάσει το διωρο τι γίνεται;;; τρως πορτα και χωνευεις???

    ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ, ΑΡΝΟΥΜΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μααααάχη! Να σου πω ότι η ουρά είναι ταχεία (άλλο πλεονέκτημα) και φτάνεις στο ταμείο πολύ σύντομα. Σε έπεισα? Πάντως ποσοστά δεν παίρνω..χα-χα. Φιλιά πολλά και εσύ!

      Διαγραφή
  3. Έφθασαααααααααα....
    Γιάννα μου φυσικά κι έχω φάει, είναι ποτέ δυνατόν;
    Έχουμε κι εμείς στην περιοχή μας Νanou και γίνεται ακριβώς το ίδιο, ουρές παιδί μου ουρές. Μα είναι τόσο φθηνά και τόσο πεντανόστιμα που είναι λογικό να γίνεται χαμός!
    Κι είναι αλήθεια είναι ανοιχτά απο τις 17:30 έως τις 19:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαιτολογίναααα? Εσύ? Νανού βούτα? Τι κάνεις εσύ και διατηρείς τέτοιο σώμα να μας δώσεις και εμάς την ντόνατ δίαιτα! Με γεια και οι αλλαγές. Φιλιά πολλα και καλό σκ!

      Διαγραφή
  4. Το παραδέχομαι είναι ωραία! Αλλά τα γλυκά donuts γιατί έφαγα και με τυρί και έψαχνα να το βρω. Δεν ξέρω αν είμαι τυχερή αλλά μια φορά είπα να πάω και δεν είχε κανέναν στην ουρά… Μπαίνω λοιπόν μέσα, παίρνω αυτά που ήθελα και κάνω να φύγω… και πίσω μου βλέπω μια τεράστια ουρά … Δόξα το θεό λέω, τη γλίτωσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι αλλά η ουρά όπως και να έχει είναι ταχεία. Μα όλα τα έχει αυτό το κατάστημα? Είμαι chocaholic μέχρι το κόκαλο και δεν θα θυσίαζα ένα σοκολατένιο ντόνατ με τίποτα για κάτι αλμυρό! Φιλιά (by the way ποια από τις δυό σας γράφει?)

      Διαγραφή
    2. Το προηγούμενο το έγραψε η Νίκη. Αυτό το γράφω εγώ(Μαργαρίτα):)
      Εμένα πάλι δεν μου άρεσαν ούτε τα γλυκά ούτε τα αλμυρά.
      Άκου τώρα τι κόλπο κρύβεται πίσω από το 2ωρο λειτουργίας της αλυσίδας.
      Όταν έχεις ανοιχτό το μαγαζί μόνο τόσο λίγο, τότε ανήκει σε μια κατηγορία που δεν θυμάμαι, ας πούμε εργαστήριο, και έτσι γλυτώνεις από άδειες πυροσβεστικής, κάτι φορολογικά και διάφορα άλλα που δεν θυμάμαι. Μπίζνες!!!!

      Και κάτι άλλο, έχεις δοκιμάσει αυτά: http://www.cinnabongreece.com/
      ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ!!! Αλλά ακριβά...

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα! Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Και εμείς λέγαμε τι τρομερή ιδέα και προμοτάρει τόσο καλά ώστε να δημιουργεί traffic...τι μπορεί να κρύβεται... Οκ, πάω να δω το link που προτείνεις! Ευχαριστώ "Μαργαρίτα" (εμ, να σας ξεχωρίζουμε βρε κορίτσια)

      Διαγραφή
    4. Για αυτό δεν τα ήξερα...2-3 φορές έχω πάει Metro Mall (δεν με βγάζει συχνά ο δρόμος μου)

      Διαγραφή
  5. το ειδα κι εγω,ουρα ο κοσμος να περιμενει...δεν τα εχω δοκιμασει κ δεν θα κατσω στην ουρα,εχω δοκιαμσει αλλα ομως και ειναι κολαση τα ατιμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ, εσύ χάνεις! Εμείς στο παμε πάντως (θα τύχει να πέσουν στο δρόμο σου από μόνα τους, θα δείς και θα μας θυμηθείς). Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Και ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο; Εκεί που έχεις μπει σε πρόγραμμα διατροφής, να ανοίγει ένα κοντά στο σπίτι σου. Μη σου τύχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε πίκραααα! Εμένα πες μου, που τα χω τσακίσει από προχτές (επίσκεψη να Τσικνήσουμε και εγώ πήγα με μια αγκαλιά ντόνατς). Καλό σκ να έχεις!

      Διαγραφή
  7. Άσε, έχω ανακαλύψει τα Νανου από τον Οκτώβρη, που ακόμα δεν είχαν ανοίξει σε κάθε γωνιά της Αττικής. Μονο στην περιοχή μου τώρα υπάρχουν 3 σε απόσταση 3 χλμ περίπου το καθένα και γίνεται πανικός. Ο τύπος ειναι μάγκας και με σούπερ μαρκετινική κίνηση έχει κάνει τον Ελληνάρα να στήνεται με τις ώρες για ντόνατς. Είναι όντως υπέροχα και γευστικά και οικονομικά αλλά πρώτα από όλα είναι πανέξυπνη ιδέα χωρίς λειτουργικό κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι δύναμη! Γιατί δεν μου τα πες και εμένα???Μόνο βιβλία θα θέλεις να μου δανείζεις? Φιλιά αγαπημένη και καλό σκ!

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Me too! Και πήγαινα στο φούρνο μας και το πλήρωνα διπλάσιο! Φιλιά κα Kathy μας

      Διαγραφή
  9. Φυσικά και εχω φάει....

    μιαμ μιαμ είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ενδιαφέρον... Να υποθέσω οτι είναι franchise? ακόμη ψάχνομαι...

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι είναι (μπορεί όχι όλα) και μάλιστα χτες (επειδή όπως είπα πήγα με μια αγκαλιά ντόνατς στην κουνιάδα μου και πιάσαμε το θέμα) μου είπε ο κουνιάδος μου (που το χε ακούσει αλλά δεν είχε δοκιμάσει) πως άκουσε πως θέλουν και 15.000 αέρα (ψέμα-αλήθεια , θα σε γελάσω)..Έχει σε εσάς, δεν το κοίταξα αυτό. Καλό σκ!

      Διαγραφή
  11. Gianna mou ta exo dokimasei kai ontos eina pentanostima (vevaios vevaios allos perimene stin seira, oxi ego,xixi). Xoris polles famfares, apla, nostima kai oikonomika. Opos ta les einai, den thelei kopo alla tropo! Sorry gia ta greenglish alla kolise to koumpi tis allagis glossas. Filia. Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ? Και εσύ? Και εσύ? Μα τι έγινε, τέτοια ανταπόκριση! Καλο σκ κα Callie μας!

      Διαγραφή
  12. Με έπεισες! Αν τύχω μπροστά σε αυτό το μαγαζί ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΥΡΑ, θα αγοράσω να δοκιμάσω. Ειδάλλως, forget it!

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Χα-χα, ε αφού επιχειρηματόγησα πλήρως καταρίπτω και το πρόσχημα της ¨ουράς" με το ότι είναι ταχείας (η ουρά). Θα πας? Αν είναι να σου φέρω την επόμενη φορά. Φιλιά Άσπα (άσε εμάς της λιχούδες να τα τρώμε αυτά) και καλό σκ!

      Διαγραφή