Σελίδες

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΕΣ CLOSED!

FULLY BOOKED 

 

 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Όχι, δεν εννοώ με το "Δευτέρα closed" ότι το κλείνουμε το "μαγαζί" κάθε Δευτέρα αλλά πριν τη σημερινή ανάρτηση, να σας ενημερώσω ότι για τις επόμενες 5 Δευτέρες είμαστε fully booked (υπάρχουν θέσεις και χωράει πολύ κόσμο μην ανησυχείτε).

Τι εννοώ? Η φίλη Γεωργία μας προτρέπει να συμμετάσχουμε σε ένα Hi-5 photo....όποιος θέλει να μάθει περισσότερα να κάνει κλίκ εδώ και να ετοιμαστεί (χαλαρά και αβίαστα ποιός δεν θέλει λίγη χαρά και εναλλακτικό παιχνίδι μεταξύ μας?)

Στα δικά μας τώρα γιατί μου έκοψε τη φόρα και δεν θέλω.

Εδώ και μέρες ταλαιπωρούμε με ένα κρυολόγημα (λαιμός, βήχας, ένας χαμός) και σήμερα όφειλα να δώσω παρουσία. Τι να δημοσιεύσω, με τι να ασχοληθώ.... Αποφάσισα λοιπόν να σας δείξω κάτι που ανακάλυψα την προηγούμενη εβδομάδα.

Μου αρέσει πολύ μια mix&match αισθητική! Τρελαίνομαι να συνδυάζει κανείς φαινομενικά ετερόκλητα πράγματα και ρούχα. Εντάξει, θα πρέπει και αυτό να προυποθέτει μια αισθητική για να μην καταλήξει να είναι kitsch.  Θα πρέπει π.χ να δείχνεις ότι δεν είχα τι να βάλω και πέταξα κάτι απλό πάνω μου και ας έχεις σπαζοκεφαλιάσει από πριν για το πώς θα δείχνει και αν πραγματικά ταιριάζει. Μου αρέσει πολύ η αισθητική των Γιαπωνέζων που είναι γνωστοί για το street fashion που ακριβώς ταιριάζουν ΤΑ αταίριαστα.

Όμως σήμερα δεν θα ασχοληθώ με ρούχα αλλά με έπιπλα.

Όλα ξεκίνησαν από την επιμονή μου να συνδυάσω μια μπερζέρα στο σαλόνι μας. Το σαλόνι μας είναι μοντέρνο, απλό (χωρίς πολλά, πολλά .....με τρελαίνουν τα πολλά, πολλά) και θέλω να βάλω και μια "φαινομενικά" ετερόκλητη πινελιά , για παράδειγμα μια μπερζέρα. Έχω κάνει έρευνα αγοράς και αποκλείουμε βεβαίως, βεβαίως τις χειροποίητες μπερζέρες (για ευνόητους λόγους) και όποια μπερζέρα βρήκα σε εκθέσεις για το σπίτι και μου γυάλισε, είχε επίσης απογορευτηκή τιμή. Η πλέον ανταγωνιστική είναι της Νeoset που όμως της έλειπε "κάτι" και για αυτό το "θέμα μπερζέρα" μπήκε στο χρονοντούλαπο.

Έως ότου, την προηγούμενη εβδομάδα και για άσχετο λόγο, η μοίρα με έφερε μπροστά σε μια νέα μπερζέρα που ΓΟΥΣΤΑΡΩ πολύ!

O οίκος είναι Πορτογαλλέζικος και συνεργάζεται με μεγάλη ελληνική εταιρία που προμηθεύεται και έπιπλα κατόπιν παραγγελίας σε λογικές τιμές (όποιος θέλει να αγοράσει, ας επικοινωνήσει και θα του πω την ελληνική εταιρία).

Βρήκα λοιπόν μια νέα εκδοχή μπερζέρας που συνδυάζει διαφορετικά υφάσματα (τι λέγαμε για το mix&match ) και γενικά καρέκλες.

Σας παραθέτω, αντιπροσωπευτικό δείγμα, αν και εσείς είστε σε μια φάση ανανέωσης και χρειάζεστε αυτό το "κάτι" για το σπίτι.

1)

Fenabel- The heart of seating.


2)



3)
 
4)

Τα προιόντα είναι πολλά και ο κατάλογος μεγάλος.

Εάν σας κέντρισε το ενδιαφέρον, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα "Fenabel- The heart of seating" και ποιός είπε ότι οι μπερζέρες δεν δικαιούνται την ανανέωση που τους αρμόζει?

Καλή εβδομάδα!

7 σχόλια:

  1. καλημεεεερα!!!!η 1η αν και κλασικο σχεδιο μου αρεσει πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι είναι ένα μικρό αντιπροσωπευτικό δείγμα. "Της καρέκλας το κάγκελο" γλινεται στον κατάλογο! Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραια ιδεα και προταση! ιδιως οι νο 1 + 3 ειναι φανταστικες! καλες ξαπλες στην νεα μπερζερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε περίμενε γιατί η λίστα επιθυμιών μεγαλώνει (έχω και το φωτιστικό από papier mache από προηγούμενο ποστ ) και οι εποχές είναι όντως δύσκολες. Αν πάρω πάντως την α' θα διαλέξω.

      Διαγραφή
  3. Την πρώτη θα την ήθελα με άλλο ύφασμα και την δεύτερη όπως είναι.
    Όταν την πάρεις φιλενάδα, πάρε με τηλ να έρθω για καφέ να χουχουλιάσω μέσα της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μυαλό μου είσαι γιατί δεν είπα ότι αν καταλήξω θα πάρω την α' με άλλο ύφασμα.α! πρέπει να την πάρω για να σε δω στο σπίτι? Κατάλαβα.....

      Διαγραφή
  4. Τώρα που εμένα μου αρέσει το σχέδιο της 1 με το ύφασμα της 2 είναι καλό;;;;;;; Να το κοιτάξω;;;;;;;;;;;
    Φιλιά και περαστικούλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή