Σελίδες

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Αγαπημένο Νο1 : To κρεβάτι μου




(Μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα)....Το κρεβάτι μου : Mια ιστορία αγάπης.

Το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο κρεβάτι .  Είναι αξιολάτρευτο. Το αναζητώ πάντα, ακόμη και εαν τύχει να κοιμηθώ σε ξένο, εξίσου αναπαυτικό στρώμα και με ωραίο σχέδιο.Ο λόγος είναι ότι δεν είναι ένα οποιοδήποτε κρεβάτι, είναι ένα κρεβάτι που συναρμολογήσαμε με τον άντρα μου.  Με αυτό δεν έννοω ότι ήρθε σε πλακέ κουτί από το ΙΚΕΑ.  Αγοράσαμε ένα ακριβό στρώμα, με άλλα λόγια όχι το φτηνότερο στο μαγαζί. Ήταν νομίζω το τρίτο φτηνότερο.  Μεγάλη πολυτέλεια στις μέρες μας!


Μετά έρχονται τα σκεπάσματα.  Δεν έχω ένα, αλλά δύο παπλώμτα που με ζεσταίνουν το βαρύ χειμώνα (είμαι λίγο κρυουλιάρα. είναι "μεμπτό" ?).  Τα παπλώμτα μοιάζουν να μου μιλάνε τρυφερά όλο το βράδυ και να με βοηθούν να βλέπω ευχάριστα όνειρα.  Είσαι εντάξει τώρα, χαλάρωσε και απόλαυσε το κρεβάτι σου λένε συνέχεια.

Σεντόνια, μαξιλαροθήκες, βαμβακερά, φυσικά και λευκά ή με σχέδια και έντονα χρώματα, κουβέρτες fleece (αυτές είναι από το ΙΚΕΑ).

Μοναδικό χαρακτηριστικό το κεφαλάρι.  Δηλαδή το καλύτερο.  Ειδική κατασκευή.  Μεγάλο καπιτονέ φτιαγμένο για σταρ του σινεμά, με καμπύλες, ταπετσαρισμένο με ένα σπασμένο λευκό χρώμα, απου αφαιρείται και πλένεται.

Άφησα για το τέλος, τα μαξιλάρια. Ένα κατεβατό από μαξιλάρια, διαφόρων μεγεθών. Σώστη ιεροτελεστία να τα βγάλω και να τα βάλω.

Α, όλα κι όλα! Κρεβάτι - ευτυχισμένη στιγμή της μέρας, 1-1.

Αφιερωμένο σε όσους νιώθουν το ίδιο για το δικό τους κρεβάτι!!!


2 σχόλια:

  1. Μα τι όμορφο και πρωτότυπο post!!! Δεν είχα ξαναδιαβάσει για κρεββάτι!
    Πολύ σικ και συγχρόνως τρελούτσικο είναι το κρεββατάκι σου:)
    Βλέπω και dots από την προηγούμενη ανάρτηση! Ήρθε και έδεσε λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι υπεροχο! πανεμορφο! και ξερεις γιατι;;; γιατι μοιαζει πολυ με το δικο μου αχααχαααχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή