Σελίδες

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Life begins after COFFEE

Παραπονιέμαι στη Δήμητρα ότι στερούμαι εμπνεύσεως.  Υποθέτω συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες (κοινώς σε όλους μας). 

Ψάχνω από το πρωί για ΤΟ επόμενο ΡΟST και αρχειοθετώ σκόρπια φωτογραφίες από εδώ και από εκεί που, ίσως, με εμπνεύσουν.



Ώσπου, έρχεται αυτή η μαγική στιγμή που βρίσκεις το "σωστό".  Και το καταλαβαίνεις οτι αυτό είναι το επόμενο ποστ, γιατί δεν ξεκολλάς και εκεί που δεν ήσουν ευχαριστημένη με τίποτα ξαφνικά δεν ξέρεις ποια φωτογραφία να διαλέξεις.



Η σχέση μου με τον καφέ είναι εθιστική (επιτρέπω στον εαυτό μου και στην καφείνη να μου βγάζει τη sunny πλευρά του εαυτού μου). Για όσους αρέσκονται στο τσάι (μπιάχ) αυτά φαντάζουν κινέζικα, είναι αλήθεια όμως ότι χωρίς μια κούπα ζεστό καφέ και δη φίλτρου αρωματικού (ακόμα και το καλοκαίρι, το παραδέχομαι) δεν μπορώ να ξυπνήσω.


Ο καφές και κυρίως ο πρωινός με φτιάχνει.  Μου δημιουργεί ενέργεια και διάθεση.  Είναι καλή παρέα και με κάνει δημιουργική (προς έρευση της σωστής κούπας, με το σωστό χερούλι και πάχος όταν ρουφάω).



Κάπου εδώ με καταλαβαίνουν, μόνο, οι ομοιδεάτες καφεινομανείς και σε αυτούς αφιερώνω τις παρακάτω φωτογραφίες που βρήκα στο pinterest και με κόλλησαν.



Σας γράφω, παρέα (με τι άλλο) τον πρωινό μου αρωματικό καφέ.....Καλή συνέχεια!












Καφέ κανείς?






4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιες μέρες, να έχεις στο μυαλό ένα κενό!!χαχα Το έχω πάθει πολλές φορές!! Καφεδάκι δεν λατρεύω, σπάνια πίνω, για γαλλικό αρωματικό όμως δεν θα πω όχι!! Δεν μπορώ όμως χωρίς το πρωινό μου γάλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περί ορέξεως Χριστίνα μου.....Πάω πάσο. Καλή συνέχεια και εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Super caffeine post! Λατρεύω καφεδάκι παντός τύπου...εκτός φραπέ! Αρωματικός φίλτρου το χειμώνα ειδυλλιακός...fredo cappuccino το καλοκαίρι...απολαυστικός! Go Blogolicious GO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή