Τη λέξη Μπάρμαν, απλά, ξεχάστε την. Το Bartender είναι σίγουρα καλύτερο αλλά η νέα και πιο σύγχρονη ονομασία είναι : Mixologist ! Δύσκολο? Καθόλου.
Η εξήγηση είναι σχετικά απλή. Τώρα που οι "Μπάρμαν" έχουν μπει ολοένα και περισσότερο στις κουζίνες high εστιατορίων και έρχονται σε άμεση επαφή με τις πρώτες ύλες "μιξάρουν" πολύ πιο εύκολα κοκτέιλ με μυρωδικά και ότι άλλο τους εμπνεύσει (αγγουράκια, τζίντζερ, δυόσμο κτλ.).
Έαν ενδιαφέρεστε, θα βρείτε και on line "Βartender Mixology Course" το οποίο θα σας καταρτήσει στο πως να φτιάχνετε επαγγελματικά πάσης φύσεως ποτά, σε πολύ λογική τιμή ($ 49,95 ).
Είπε κανείς πώς τα κοκτείλ είναι απαρχαιωμένα?
Πάντως, να εστιάσω στο "καλό" κοκτείλ και τη διαφορά που έχει, αν το έχει "επιμεληθεί" επαγγελματίας και μιας και μιλάμε επί του θέματος, εάν τύχει και βρεθείτε στην Πάργα, μην αμελήσετε να πιείτε στο Κάστρο, ένα Daiquiri λεμόνι ή Mohito ! Θα είναι τα καλύτερα που έχετε πιεί ever! Μακράν! Εμπιστευτείτε με.
Chears!
Οι σωστές αναλόγίες και η λεπτομέρεια, κάνουν τη διαφορά. |
Έαν ενδιαφέρεστε, θα βρείτε και on line "Βartender Mixology Course" το οποίο θα σας καταρτήσει στο πως να φτιάχνετε επαγγελματικά πάσης φύσεως ποτά, σε πολύ λογική τιμή ($ 49,95 ).
Είπε κανείς πώς τα κοκτείλ είναι απαρχαιωμένα?
Πάντως, να εστιάσω στο "καλό" κοκτείλ και τη διαφορά που έχει, αν το έχει "επιμεληθεί" επαγγελματίας και μιας και μιλάμε επί του θέματος, εάν τύχει και βρεθείτε στην Πάργα, μην αμελήσετε να πιείτε στο Κάστρο, ένα Daiquiri λεμόνι ή Mohito ! Θα είναι τα καλύτερα που έχετε πιεί ever! Μακράν! Εμπιστευτείτε με.
Chears!
Μμμμμμ τι καλά να είχαμε τώρα ένα lemon daiquri! Delivery γίνεται???
ΑπάντησηΔιαγραφή